Ajudar els nens amb malalties mèdiques i de salut mental a treure el màxim partit de l’escola

Els estudiants descriuen les seves experiències

tornar petit

Els estudiants descriuen la seva experiència de bloqueig, el retorn a l’escola i les esperances de futur.
llegir més

 

Durant el tancament, em va semblar molt difícil i estar aïllat de la gent que m’importa em va semblar completament insuportable. Quan vaig saber que hi havia un petit lloc on podríem anar de dilluns a divendres durant el tancament a fer tasques escolars, em va emocionar molt.

Vaig tenir moments en què estava nerviós i preocupat, però entrar em va donar confiança en l’aprenentatge i en mi mateix per superar tota la pandèmia. Després de l'estiu i rebent el missatge de correu electrònic que teníem un nou i permanent edifici escolar, estava tan intrigat i desesperat de veure-ho.

El primer dia em va semblar estrany, però també tan divertit i nou. M’encanta la nova escola, l’espai, l’exterior i poder tornar a veure els meus amics i professors. Estic molt agraït per aquesta escola.

MC

 

Com és tornar a l’escola? Per ser franc, m'agrada tornar a l'escola perquè m'agrada aprendre, és molt divertit, els nens aquí són molt amables i amables.

Una cosa que he après a estar a l’escola és treballar molt i gaudir-ne perquè només tens una vida i necessites educació per tenir èxit a la vida i també per a un futur millor.

En el futur, m’encantaria convertir-me en una actriu d’èxit que treballi molt i agraeixi el que té i algú que no jutgi les persones per la seva procedència o pel seu passat.

KC